Szilvi: +36-20-225-4080 | Péter: +36-20-822-8913

Kiegészítők

Sarokkefe

A padlósíkon horizontálisan forgó körkefe a sarkokból befelé dolgozva súrolja a hengerkefék elé a letapadt szennyeződéseket. Egyszerűen felszerelhető, az első kefét forgató hatszögletű tengely gyors cseréjével.

Oldalkefe

A Rotowash egy speciálisan kialakított vertikális forgású kiegészítő keféje, amely a takarítógép mindkét oldalára tetszőlegesen felhelyezhető. A gép külső oldalán, a szennyezett sarkok és szegélyek súrolását 10 cm szélességben és magasságban végzi. A sarokkeféhez hasonlóan, az első kefehajtó tengely cseréjével gyorsan és könnyen felhelyezhető a készülékre.  A szennyes víz felverődését  egy ívesen hajlított műanyag sárvédő akadályozza meg. A tisztító nyomatéka megegyezik a főkefék súroló erejével.

Rotocart

 Egy épületen belüli könnyű és gyors mozgatás érdekében, a képen látható nagy kerekű kocsi egy mozdulattal rákapcsolható bármelyik méretű Rotowash takarítógép oldalára. Nagyobb távolságokra történő szállításnál, vagy egyenetlen felületeken, egyaránt megkönnyíti a készülék mozgatását.

Kefe választék

A Rotowash gépekhez gyártott széles kínálatból rendelhető kefék átmérője egységesen 110 mm. A 30 mm-es szálhosszúság, valamint a készülékek jobb oldalán található kopás utánállító kerék megfelelő használata, együttesen biztosítják a hatékony padlótisztítást, valamint a kefék hosszú élettartamát. A kínálatban minden gépmérethez rendelhető a polírozó,- a szőnyeg, vagy a kövezet tisztítására alkalmas,- de még a koptató (abrasív) kefe választék is. Minden típusú kefe párban használatos, de sérülés, vagy elvesztés esetére darabonként is rendelhetőek.